Ana SayfaKadınCilt BakımıBacakları bronzlaştıran, parlatan ve nemlendiren krem ve sprey markaları

Bacakları bronzlaştıran, parlatan ve nemlendiren krem ve sprey markaları

Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte her kadının merak ettiği konuların başında, bacakları bronzlaştıran, parlatan ve nemlendiren krem ve sprey markaları geliyor.

İçerikleri

Bakım ve güzellik her kadının olmazsa olmazları arasındadır. Yaz mevsiminin yaklaşması ile kadınlarda bacaklar daha fazla ön plana çıkmaktadır. Bacaklarınızın pürüzsüz ve daha güzel bir görünüme kavuşması için bronzlaştırıcı, parlatıcı ve nemlendirici kremler kullanabilirsiniz.

Bacak Bronzlaştıran Kremler ve Spreyler

Çeşitli fiyat aralıklarında her biri birbirinden kaliteli 3 farklı bronzlaştırıcı kremin tanıtımını yapmak istiyoruz.

Alessandro Pedix Feet Bacak Bronzlaştırıcı

52 lira fiyata sahip olan bu kremin hindistan cevizi özü sayesinde sürüldükten sonra anında bronzlaştırıcı etki göstermektedir. Krem püskürtmeli ağzı sayesinde kolay kullanıma sahip olup tüm bacak yüzeyine rahat şekilde dağılmaktadır. Doğal bronz bir görünüm kazandırmasıyla ön plana çıkmaktadır.

Sally Hansen Bacak Bronzlaştırıcı

72 lira fiyatı olan bu ürün 3-4 farklı tonda üretilmektedir. Sprey formunda kullanılan bu ürün kuru ve temiz bacaklara sıkıldıktan sonra masaj yapılarak tüm deriye yedirilmelidir. Yedirildikten sonra kuruması için biraz beklediğinizde içinde bulunan sim parçacıkları sayesinde bacaklarınızın oldukça sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Bacaklardaki kusurları kapatması sebebiyle sıklıkla tercih edilmektedir. Ayrıca kendine has çok güzel bir kokusu bulunmaktadır.

Lcn Bacak Bronzlaştırıcı Krem

Piyasa fiyatı 62 lira olan, cilde doğal bir görünüm kazandırarak bacakları bronzlaştıran bu krem aynı zamanda bacakları nemlendirmekte ve ışıltılı görünmesini sağlamaktadır. Çok az miktarda alıp bacaklarınıza masaj yaparak sürdüğünüz bu krem 2-3 saat içerisinde gerçek rengine kavuşarak bir hafta boyunca bronz görünümünü koruyabilmektedir.

Bronzlaştırıcı bacak kremleri terlemeyle beraber bazen akabilmektedir. Bu sebeple beyaz etek ve beyaz şort giydiğinizde dikkatli olmalı ve kreminizi abartmadan kullanmalısınız.

Bacak Parlatıcı Kremler, Yağ ve Spreyler

Kadınlar ışıltılı görünüme sahip makyaj ürünleri kadar vücutları için kullandıkları kremlerin de parlak bir görünüm vermesini istemektedirler. Tanıtımını yapacağımız bacak parlatıcı kremler (1 adet), spreyler (2 adet) ve yağ (1 adet) ile bacaklarınızın olduğundan daha göz alıcı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Bulgari Omnia Bacak Parlatıcı Krem

Fiyatı 93 lira olan bu kremden sadece 1 fındık tanesi kadar alarak bacaklarınıza sürmeniz bacaklarınızın tamamının nemlenmesini ve sağlıklı şekilde parlak görünmesini sağlayacaktır.

Sally Hansen Bacak Parlatıcı Sprey

Fiyatı 54 lira olan bu sprey parlatıcı özelliğinin yanında bacaklardaki pürüzleri yok etmesiyle ön plana çıkmaktadır. Bacaklarınıza eşit miktarda sürüp elinizle yedirdikten sonra 3-5 dakika içerisinde krem etkisini gösterecektir.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Bacak Parlatıcı Yağ

100ml olan boyu 65 lira olan bu ürün bacaklar başta olmak üzere tüm vücuda uygulanabilmektedir. Parlatıcı özelliğe sahip olan bu yağ cildi nemlendirdiği gibi parlak ve zarif bir görünüm kazanmasını da sağlamaktadır. Sıklıkla tavsiye edilen bu ürünün banyo sonrası kullanılması gerekmektedir.

Absolute Shimmer Parlatıcı Bacak Spreyi

11 lira fiyatı olan bu spreyin içeriğinde pembe ve makro rengi veren simler bulunmaktadır. Son derece doğal ve göz alıcı bir görünüm sağlayan spreyin aynı zamanda çok hoş bir kokusu bulunmaktadır.

Nemlendirici Bacak Kremleri

Güneş ışınları cildimizi kurutucu etki göstermektedir. Bu sebeple kullandığınız bacak kremlerinin nemlendirici özellikli olması size avantaj sağlayacaktır. Nemlendirici bacak kremleri güneşten koruyucu, batık engelleyici özelliklere sahip olmalıdır. Bu kremler kullanıldığı ilk andan itibaren bacaklarınızın pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlayacaktır.

Bela B Tummy Bacak Kremi

58 lira olan bu krem bacaklara uygulandığı ilk andan itibaren derinlemesine nemlendirerek rahatlama sağlamaktadır. Batık oluşumunu ve topuk çatlaklarını engellemesi sebebiyle ön plana çıkmaktadır. Bacakların yumuşamasını sağlamaktadır.

Oriflame Perfect Body Bacak Kremi

Fiyatı 30 lira olan bu ürün bacaklara sürüldüğü zaman kendinizi daha enerjik ve aktif hissetmenizi sağlamaktadır. Gece uyumadan önce uygulandığı zaman bacak damarlarındaki kan dolaşımını hızlandırmaktadır. Bu sayede daha pürüzsüz ve sağlıklı bacaklara kavuşmanıza yardımcı olmaktadır.

Dr. Organic Arı Sütü Bacak Kremi

120 lira fiyatı olan bu krem içeriğindeki bitkisel özler sayesinde bacakların derinlemesine beslenerek nemlenmesini sağlamaktadır. Bacaktaki kan dolaşımını hızlandırıp varis problemiyle karşılaşmanızı engellemektedir. Kokusuz olarak üretilen bu krem doğal yapısı sayesinde bacakların tüm bakım ihtiyacını sağlamaktadır.