28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviBağırsaklarınızı 2 bileşenli karışımla hızlı boşaltın

Bağırsaklarınızı 2 bileşenli karışımla hızlı boşaltın

Kabızlık, şişkinlik ve gaz problemi yaşıyorsanız bu doğal karışımı mutlaka deneyin..

İçerikleri

Bağırsağın tamamlanmamış boşaltılması sizi rahatsız edebilir,  mide ağrısı ve şişkinlik hissi gibi çeşitli mide problemlerine neden olabilir. Bununla birlikte, bağırsak hareketlerinizdeki ve sindiriminizdeki yavaşlamanın sebebinin yeme alışkanlıklarınız olduğunu unutmamalısınız.

bagirsaklarinizi 2 bilesenli karisimla hizli bosaltin 1 Bağırsaklarınızı 2 bileşenli karışımla hızlı boşaltın

Bağırsağınızı tam olarak boşaltılmadığında, normal beslenmenize rağmen emilim gerçekleşmediği için ihtiyacınız olan temel besin maddelerinde vücudunuzda eksik olacaktır.

Neden Böyle Oluyor?

Bağırsaklar genellikle atık maddeyi ve toksik maddeleri biriktirir ve vücuttan atar. Bağırsaklar normal şekilde böyle çalışır. Bununla birlikte, sindirim bozulursa atık bağırsaklarda kalır ve birçok sağlık sorununa yol açar. Nitekim, sindirim sistemindeki kasların yanlış işleyişi bağırsağın boşaltılamamasının bir nedeni olabilir. Bu da kabızlığa neden olur.

Ancak endişelenmenize gerek yok, çünkü doğal kürlerle bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Aslında, yılda iki kez tam bir bağırsak temizliği yapılması önerilir. Vücudunuzdaki atıkların ve toksinlerin oluşmasını önlemek ve farklı sağlık sorunlarını durdurmak için bunu yapmanız gerekir.

Bağırsakları Boşaltma

Bağırsaklarınızı evde yapabileceğiniz basit bir karışımla boşaltabilirsiniz.

Malzemeler:

  • 150 gram hurma
  • 150 gram kuru erik
  • 1 litre su

Hazırlanışı:

Öncelikle suyu bir tencereye koyup kaynatmanız gerekir. Ardından, diğer malzemeleri ekleyebilir ve yaklaşık 15 dakika kadar kaynatabilirsiniz. 15 dakika sonra soğuması için bir kenara koyun.

Bu Karışımı Nasıl Tüketeceksiniz?

Her sabah 1 çorba kaşığı bu karışımdan için. Bu, sindiriminizi hızlandırmanıza, zehirli atıkların vücudunuzdan atılmasına, genel sağlığınızı geliştirmenize ve kabızlığı tedavi etmenize yardımcı olacaktır.

Bütün bunları sadece bir çorba kaşığıyla elde edebilmeniz şaşırtıcı değil mi? Bunu daha önce denediniz mi? Bu makaleyi yararlı buluyorsanız, arkadaşlarınız ve ailenizle lütfen paylaşın!

Bağırsaklarınızı 2 bileşenli karışımla hızlı boşaltın