20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSağlıkAlternatif TıpBaş ağrısı ve migreni 40 saniyede geçiren formül!

Baş ağrısı ve migreni 40 saniyede geçiren formül!

Ne kadar ağır olursa olsun baş ağrısını bu yöntemle geçirebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte baş ağrısını kırk saniyede geçiren o teknik…

İçerikleri

Kulağa inandırıcı gelmese de buz baş ağrısını alıyor. Çinliler, enerji akışının geçtiği ana noktalara meridyen adı veriyorlar. Akupunktur sayesinde akışı engellenen enerji normale döndürebiliyor. Bu akupunktur tekniğine ‘Buz hilesi’ adı veriliyor. Yorgunluğu ve baş ağrısını geçirdiği iddia ediliyor. Tek yapmanız gereken ensenizdeki bu noktada 20 dakika boyunca buz bekletmek.

Noktanın neresi olduğunu fotoğrafa bakarak anlayabiliyorsunuz. Çinliler bu noktaya Feng Fu noktası diyorlar. David Wolfe’un belirttiğine göre bu noktaya soğuk bir şey değdirilmesi halinde kana endorfin salgılanıyormuş.

Life Advancer’da ise teknik sayesinde baş ağrısının 40 saniye içinde geçtiği yazılmış.

Buzu burada yirmi dakika boyunca bekletmeniz gerekiyor. İsterseniz buzun o noktada kalması için ense çevrenize bir şey sarın isterseniz de elinizle bekletin.

Önemli olan buzun doğru yere konumlandırmak ve beklemek. Öte yandan başı ağrımadığı halde bu tekniği her gün 20 dakika boyunca uygulayanların uyku kalitesinin arttığı söyleniyor.

Bir dahaki sefere başınız çok şiddetli ağrıdığında tekniği uygulamayı unutmayın. Bilimsel olarak tanınmasa da tekniğin birçok kişiye yardım ettiği söyleniyor.

Resimde gösterilen boyunla kafanın birleştiği noktaya koyacağınız bir buz küpü bunu sağlıyor. Bu teknik Çin akupunkturuyla bağlantılı, buz küpünü yerleştirdiğiniz noktanın adı Feng Fu ve anlamı “rüzgar evi”. Sadece buz küpünü resimde gösterilen Feng Fu noktasında 20 dakika tutun. Doğal olarak başlangıçta biraz donacaksınız ancak otuz kırk saniye sonra sıcaklığı hissetmeye başlayacaksınız.

Bunu her gün yaptığınız takdirde zindelikle dolduğunuzu hissedeceksiniz. Çünkü buz küpü endorfin hormonunun kanınıza salgılanmasını sağlayacak. Bununla beraber bu tekniğin birçok başka yararı olduğu da söyleniyor.

 Örnek olarak;

Uyku düzeni, Daha iyi sindirme, Gripe karşı direnç, Daha az eklem, diş ve baş ağrısı, Daha iyi nefes alma ve daha iyi kardiovasküler sistem, Nörolojik rahatsızlıkların tedavisi ve omurgasal sorunlar,

Uykusuzluk, kronik yorgunluk, depresyon, stres ve psiko-duygusal rahatsızlıkların yönetimi. Cinsel yolla bulaşan ve bağırsak hastalıkları, Tiroid bezi sıkıntıları, Hipo ve hiper tansiyon ve artrit, Astım, Besinsizlik ve obezlik, Selülit, Cinsel soğukluk, iktidarsızlık, adet dönemi rahatsızlıkları,

Bu metot söylenildiğine göre vücudun dengesini bulmasını sağlıyor, yani teknik olarak bir ilaç değil ancak tazeleme yöntemi. Sadece şizofreni, epilepsi (sara) hastaları, ve hamilelik döneminde tavsiye edilmiyor.