19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviBu Karışım Kemiklerinizi Yeniden Doğmuş Gibi Yapacak!

Bu Karışım Kemiklerinizi Yeniden Doğmuş Gibi Yapacak!

Kemik erimesi sorunu yaşayanlar için Dr.Feridun Kunak’ın önerdiği harika bir doğal karışım. Bu karışım ile  kemik erimesine son..

İçerikleri

Kemik erimesi, kemiklerin içlerindeki mineralleri, özellikle kalsiyumu kaybederek, zayıf, güçsüz ve kırılgan bir yapıya dönüşmesi halidir. Kemik erimesinde, kemikler eriyerek zayıflar ve kırılır. Kemiklerin sert ve dayanıklı olmasını sağlayan asıl mineral ise, kalsiyumdur. Kemiklerin kalsiyum ihtiyacı için, öncelikle, süt, yumurta, peynir, yoğurt, fasulye, yeşil yapraklı sebzeler, brokoli, balık ve badem gibi yiyecekleri bol bol tüketmeniz  gerekiyor.

Kemik erimesine karşı doğal kür

Ayrıca, Dr.Feridun Kunak’ın tavsiye ettiği bitki kürü ile de kemiklerin ihtiyacı olan kalsiyum temin edilebilir. Dolayısı ile kemik erimesi hastalığını tedavi edebilirsiniz. Bu makalemizde, Dr.Feridun Kunak’ın Kemik erimesinde, kemiklerin kalsiyum ihtiyacını karşılayacak bitki kürünü sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Kemik erimesi rahatsızlığı olup, bitki tedavisi düşünenler için, işte, Dr.Feridun Kunak’tan Kemik Erimesine iyi gelen bitki kürünün tarifi.

Malzemeler;

40 Tane limon, 20 Diş sarımsak, 10 Adet yumurtanın kabuğu, (Kemik erimesi fazla ise 15 adet yumurtanın kabuğunu kullanın) 1-2 Çorba kaşığı toz zencefil, 1 Avuç kapari bitkisi (Herhangi bir kan hastalığınız var ise, kapari bitkisini kullanmayınız.)

Hazırlanışı;

Limonların suyu sıkılın ve cam bir kavanoza koyun. Sarımsakları havanda dövün ve limon suyunun içine atın. Toz zencefili de, ilave edin. Kapari bitkisini blendırdan geçirin ve karışıma ilave edin. Eğer kapariyi konserve olarak aldıysanız, biraz suda bekleterek tuzundan arındırabilirsiniz. İyice yıkadığınız yumurta kabuklarını da blendırdan geçirerek toz haline getirin ve karışıma ilave edin

Kürün Kullanımı;

Bu karışımı 1 hafta buzdolabında beklettikten sonra kullanıma hazır hale gelecektir. Boza kıvamına gelen bu karışımı her gün, kahvaltıdan sonra 1 fincan içebilirsiniz. Bu kür ile kemiklerin ihtiyacı olan kalsiyum karşılanacak ve kemik erimesine ilişkin şikayetleriniz ortadan kalkacaktır.