Ana SayfaKadınGüzellik SırlarıDünyanın en basit ve ucuz karışımı ama cildinizde mucizeler yaratıyor...

Dünyanın en basit ve ucuz karışımı ama cildinizde mucizeler yaratıyor…

İçerikleri

Ama ne yazık ki hepimiz o özendiğimiz mermer gibi pürüzsüz ciltlere sahip değiliz. Kir, lekeler, bakımsızlık ve bazı genetik faktörler yüzümüzün sağlıksız ve donuk görünmesine yol açabiliyor. Bu durumda da özgüven eksikliği doğabiliyor.

Sağlıklı bir cilt için düzenli bakım ve doğru beslenme her zaman için en etkili yöntem. Bir de sadece süt ve havuçtan oluşan çok basit bir maskeyle… Tek başlarınayken de cilt için çok faydalı olan bu iki yiyecek, bir araya geldikleri zaman bir mucizeye dönüşüyor.

Cildimize bu süt ve havuç maskesini uyguladığınızda bakın neler oluyor…

PARLAK BİR YÜZ

Havuç ve süt karışımı C vitamini ve antioksidan bakımından oldukça zengindir. Derinizdeki hücreleri besleyerek cildinize parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandırır.

LEKESİZ BİR CİLT

Havuç ve süt karışımı, sivilce lekelerini ve siyah noktalarını azaltmada yardımcı olarak cildinizin tertemiz olmasını sağlar.

DAHA GENÇ BİR GÖRÜNÜM

Hem havuç hem de süt cildinizdeki hücreleri gençleştirerek kolajen üretimini artırır. Böylelikle daha esnek bir yapıya sahip olan cildiniz daha genç görünür.

DAHA YUMUŞAK BİR CİLT

Havucun yapısındaki C vitamini ve sütün ile yapısındaki su, cildinizi nemlendirerek kurumasını engeller.

DOĞAL GÜNEŞ KORUYUCU

Havuç ve süt karışımı doğal bir güneş koruyucu vazifesi görür, cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korur.

CİLT TAHRİŞİNİN ÖNÜNE GEÇER

Süt ve havuç karışımı, küçük yaraları, kaşıntı ve tahrişleri iyileştiren bir yapıya sahip olduğundan cildinizi büyük ölçüde rahatlatır.

DAHA SAĞLIKLI BİR CİLT

Havuç , A vitamini, süt ise protein bakımından zengindir. Bu iki madde sivilce, egzama ve cilt kızarıklığı gibi rahatsızlıkların oluşumunu azaltır.

İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULMAYA YARDIMCI OLUR

Süt ve havuç karışımına bir miktar zerdeçal eklediğinizde ve bunu bir yüz maskesi gibi uygulandığınızda cildinizde istenmeyen tüylerin büyümesine engel olursunuz.

PEKİ NASIL YAPACAKSINIZ?

Pahalı cilt bakım ürünlerine daha fazla para harcamak istemiyorsanız, biraz havuç ve bir miktar sütü blender’dan geçirin. Daha sonra karışımı cildinize sürün. Bir süre bekledikten sonra suyla durulayın. Bu işlemi düzenli aralıklarla tekrarlamayı da unutmayın!