Ana SayfaDiyetEn Hızlı Kilo Verdiren Popüler Diyetler Nelerdir? Diyet Listeleri

En Hızlı Kilo Verdiren Popüler Diyetler Nelerdir? Diyet Listeleri

Hızlı kilo verdiren popüler diyetler ile hayal ettiğiniz fit ve sağlıklı bir vücuda kavuşarak fazla kilolarınızdan kolayca kurtulabilirsiniz.

İçerikleri

Günümüzde birçok bireyin temel sorunu en hızlı kilo verdiren popüler diyetler hakkında bilgi almaktır. En kısa sürede kalıcı ve istenilen miktarda kilo vermek için farklı diyet programları denenebilir. Bu konuda her birey doğru diyet programını seçmeye ve beslenmesine dikkat etmeye çalışmalıdır. Kimi diyetler hiçbir şekilde fayda sağlamadığı gibi aksine kilo aldırmaya bile neden olabilir.

En hızlı şekilde kilo verdiren popüler diyetler arasında bazı uygulamalar fayda sağlayacaktır. Bu diyetler ise şöyledir;

Yoğurt Diyeti

Üç gün içerisinde yaklaşık 5 kg verilmesini sağlayan yoğurt diyeti hafif bir programdan oluşmaktadır. İlk gün yalnızca kahvaltı ve öğle yemeği yenmektedir. Bu iki öğün içerisinde yalnızca birer adet haşlanmış patates ve birer kase yoğurt tüketilir.

İsveç Diyeti

Düşük miktarda karbonhidrat yüksek miktarda yağ şeklinde ilerleyen İsveç diyeti ile hızlı bir şekilde kilo vermek mümkün olacaktır. Bu diyetin şartlarından birisi de günde en az 3 litre su tüketmektir. Toplamda 13 gün boyunca devam eden bu diyette yalnızca hafif yağ ve protein içeren besinler alınır. Hiçbir şekilde karbonhidrat içeren bir ürün tüketilmez.

Dukan Diyeti

En popüler diyetler dendiği zaman Dukan diyeti de mutlaka akla gelmektedir. 40 yıldan fazla süredir bilinen Dukan diyeti içerisinde kalori hesaplamasına gerek olmayacaktır. Çok büyük bir ölçüde karbonhidratlar azaltılarak yalnızca protein ağırlıklı beslenmeye devam edilir. Toplamda en fazla yedi gün süren bu diyet sonucunda hızlı bir şekilde kilo verilebilir.

Mono Diyet

Bu diyet türü içerisinde yalnızca tek bir ürünün üç gün boyunca yenmesi olarak devam eder. Genellikle kepekli pirinç veya taze mevsim meyveleri ile hazırlanan porsiyonlar önerilmektedir. Bu besinlerin yanında bol miktarda su içilmelidir. Mono diyeti aynı zamanda vücuttan toksinlerin atılması için büyük fayda sağlamaktadır.

Şok Diyet

Vücutta adeta şok oluşturan bu diyet sayesinde çok kısa bir sürede kilo vermek mümkündür. Üç günde yaklaşık 3 kg’dan fazla kilo verilmesi hedeflenir. Üç gün boyunca üçer öğün mutlaka bir şeyler tüketilmektedir. Her sabah bir dilim ekmek ve bir adet haşlanmış yumurta ile kahvaltı tamamlanır. Öğle yemeklerinde 100 gr kırmızı et ve bir kase yeşil salata yenmektedir. Akşam yemeklerinde ise 200 gr ızgara balık veya ızgara tavuk ile birlikte bir kase yeşil salata tüketilir. Öğün aralarında bol bol su içilmesi önerilmektedir.

Dünyanın En Hızlı Kilo Verdiren Şok Diyeti