19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaKadınGüzellik SırlarıGözlerinizin altına kahve telvesi sürerseniz..

Gözlerinizin altına kahve telvesi sürerseniz..

Gözlerinizin altına kahve telvesi sürerek göz altı morluklarından ve göz altı kırışıklıklardan doğal yollarla kısa sürede kurtulabilirsiniz.

İçerikleri

Gözlerinizin altına kahve telvesi sürdüğünüzde sonucuna inanamayacak ve mucizeye şahit olacaksınız.

Göz altlarında oluşan morluk ve şişlikler sizi çok kötü gösterebilir. Göz altı torbalarına evde maske uygulayarak bu büyük sorundan kolayca kurtulabileceksiniz. Göz altı torbaları ile kötü görünümün yanı sıra olduğunuzdan çok fazla yaşlı görünürsünüz. Belki şimdiye kadar çeşitli yollar denediniz ama göz altı morluklarınıza bir türlü çare bulamadınız. Size vereceğimiz muhteşem maske tarifleri eminiz ki çok işinize yarayacak ve göz altı torbalarından, şişliklerinden ve morarmalarından kurtulacaksınız.

Göz Altı Morluklarına Doğal Çözüm

Metal Kaşığın Harikası 

Bir metal kaşığı buzluğa koyun veya soğuk suyun altında bir süre tutun. Soğuttuğunuz kaşığı baş aşağı gözlerinizin üzerine koyarak bir süre bekletin. Morlukların hemen kaybolduğunu göreceksiniz..

Göz Altı Morluklarına Hemoroid Kremi

Bir kaç yıldır öğrendiğimiz bu uygulamanın sırrı aslında basit. Hemoroid kremi damar toparlayıcı özelliğe sahiptir. Bu sebeple de göz altı morluklarında ve torbalarında çok ise yarar. Hemoroid kreminde göz kapaklarınıza biraz sürün ve şişliğin inmesini bekleyin.Ama bunu yapmanızı pek önermiyoruz.. Çünkü dikkat edilmez ise veya uzun süreli uygulanırsa, gözlerde kalıcı hasara ve körlüğe neden olabilir.

Salatalık dilimleri

İşte en çok bilinen göz bakım uygulaması.. Cindy Crawford da dahil pek çok ünlünün kullandığı bu yöntem çok faydalı..

Siyah Çay Poşeti

Göx altı morlukları için yukarıda saydığımız malzemelerin hiç birisini bulamıyorsanız, siyah çay poşetleri de işinize oldukça yarar. Çay poşetlerini ılık ya da soğuk suda on dakika bekletin.Hafifçe bastırarak göz bölgenizde gezdirin. Çaydaki bir madde gözlerinizde biriken suyu çekiyor.

Göz Altı Morluklarına Patates

Bir patates alın, dilimleyin ve göz/gözaltı bölgesine uygulayın. Yüzünüz dilimlerdeki potasyumu emecek ve hoş olmayan morluklar azalacaktır. Rendeleyip hafifçe suyunu sıkarak da uygulayabilirsiniz.

Göz Altı Morluklarına Kahve Telvesi

Türk kahvesinin telvesini göz altına kullanabilirsiniz. Şekersiz olarak az miktar Türk kahvesini bir miktar su ile karıştırıp, göz altına sürün. 5-10 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayın. Morluklara ve şişliklere çok iyi gelen kahve telvesi uygulamasını göz altı derisi çok ince olduğu için sık yapmayın, 10 günde bir yapmanız yeterli olacaktır. Ünlü markalarda da göz altı kremlerinde kafein kullanılmaktadır. Göz altlarınıza kahve telvesini sürmenin hiç bir zararı ve yan etkisi yoktur. Göz altınıza kahve telvesi uyguladıktan sonra bakışlarınızdaki canlılığa siz bile inanamayacaksınız.

Göz Altı Torbalarına Anlık Yöntem

Eğer hayatınız boyunca çok fazla göz altı morluğu ya da şişliği yaşamadıysanız ve o günlük fazla yorgun, stresli ve uykusuz olduğunuzdan dolayı böyle bir sorunla karşılaştıysanız bu kolay göz altı torba maskesi tam sizin için.

Yarım salatalığı rendeledikten sonra 1 tatlı kaşığı kadar küçük bir kaseye koyarak üzerine koyduğumuzun salatalığın yarısı kadar süt tozunu ilave ederek iyice karıştırıyoruz. Hazırlamış olduğumuz maskeyi göz altlarımıza sürerek 15 dakika kadar bekliyoruz, salatalığı tek başına ince dilimleyerek de maske olarak kullanabilirsiniz ama süt tozu ile daha etkili olacaktır.

Çok daha kısa bir yöntem için buzları bir bez içine koyun ve göz altlarına uygulayın, morluk ve şişliği önemli ölçüde azaltır.

Göz Altı Torbasına Nane ve Çay

Göz altınızda oluşan şişlikler ara ara meydana geliyorsa bu anlatacağımız maskeyi haftada 1-2 defa kullanarak etkili bir çözüm elde edebilirsiniz.
Bir çay kaşığı nane ve çayı bir su bardağı sıcak suyun içine atarak karıştırıyoruz. Bir süre dinlenmeye bırakıp nane ve çayın çökmesini bekliyoruz, karışımın suyunu ayıkladıktan sonra posayı küçük bir bez içerisine koyara göz altlarımıza yavaşça uyguluyoruz. Hani bir yerinizi vurursunuz şişer de buz tedavisi yaparsınız ya aynı onun gibi uygulayacaksınız. Bu maske sayesinde göz altı torbalarının yok olduğunu fark edeceksiniz.

Göz Altı Torbasına Ihlamur Tedavisi

Göz altı torbalarınız artık sizin canınızı çok fazla sıkmaya başladıysa biraz daha etkili bir maske ile bakım yapmanız gerekmektedir. Bu maskemiz etkili olmasına rağmen diğer maskelere oranla uygulaması çok daha basittir.

Bir bardağın içine sığacak kadar ıhlamuru bir bardak sıcak su içerisine atarak demlenmesini bekliyoruz. Yeterli koyuluğa geldikten sonra ıhlamur suyunu pamuğa bandırarak göz altı torbalarımıza dikkatli bir şekilde sürüyoruz. Bu tedaviyi de haftada 2-3 sefer kullanarak etkili sonuçlar alabilirsiniz.

Göz Altı Torbası için Gül Suyu

Gül suyunun cildi güzelleştiren etkisini bilmeyen kalmadı, birçok ünlü bayan bu yöntem sayesinde cildini nemli ve canlı tutabiliyor. Göz altı torbası için hazırlayacağımız bu maske bildiğimiz hazır gül suları ile olmayacak.

2 yemek kaşığı gül kurusunu aynı oranda suyun içine atarak bir süre bekleyeceğiz. Gülün içindeki yararlı mineraller suya karıştıktan sonra pamuk ile göz altlarımıza uygulayacağız. İsterseniz bu maskeden sonra hazır gül sularından kullanarak cildinize canlılık kazandırabilirsiniz.

Gözaltı Morluklarını Azaltan Kahve Telvesi Maskesi Video