28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınGüzellik SırlarıGözlerinizin daha genç görünmesi için 1 dakikalık Japon tekniği

Gözlerinizin daha genç görünmesi için 1 dakikalık Japon tekniği

Gözlerinizin altındaki kırışıklıklardan nasıl kurtulursunuz? Daha genç görünmek için 1 dakikalık Japon tekniğini mutlaka uygulayın.

İçerikleri

Aynaya bakarken yaşımızın yorgun ve üzgün görünmemiz nedeniyle gözlerimizde belli olmaya başladığını anlarız. Kaşlar, üst göz kapakları ve gözümüzün dış köşesi aşağı iner ve yüzümüzde küçük kırışıklıklar görülmeye başlar. Yüzümüzün şişmesi nedeniyle daha da derinleşebilirler. Shiatsu denilen özel bir masaj, göz çevrenizi gençleştirip ilk haline döndürebilir. Shiatsu diğer masaj türlerinden ayrılır çünkü tek hareketi yüzdeki belirli noktalara bastırmaktır.

Çoğunlukla Japon kadınları tarafından uygulanır ve belki de güzelliklerinin ve gençliklerinin sırrı budur. Olumlu Bak olarak, resmi olarak sadece Japon tıbbı tarafından tanınsa da, dünya çapında git gide popüler olan bu masaj türüyle ilgilendik. Her gün yapılan Shiatsu masajı sadece 1 dakika sürüyor. Sabah, akşam ve ne zaman gözlerinizin yorulduğunu hissederseniz o zaman uygulanmalı. Detaylar için aşağıdaki videomuzu izleyin!

Daha Genç Gözler İçin 1 Dakikalık Japon Tekniği