19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviGribe Ve Nezleye Karşı Bal, Zencefil Ve Limon Kürü

Gribe Ve Nezleye Karşı Bal, Zencefil Ve Limon Kürü

Tam bir doğal takviye ve koruyu kalkandır. Grip, nezle, öksürük, mide üşütmeleri, soğuk algınlığı ve vücut direncinin düşmesine karşı mutlak suretli bu kür tüketilmelidir.

İçerikleri

Karakışın kapıya dayanmasıyla birlikte grip ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklardan herkes muzdarip oluyor. Doktora gitmeden ve ilaç kullanmadan bu problemleri atlatmak isteyenlere doğal ve sağlıklı bir çözüm önerimiz var.

Öksürük, grip ve nezle gibi soğuk algınlığı kaynaklı hastalıklara karşı koruyucu kalkan olan bal zencefil limon kürü tam bir şifa kaynağı…Yurt dışında birçok uzman tarafından şiddetle önerilen bitkisel kürdür. Özellikle kış aylarında soğuktan kaynaklanan problemleri önlemek ya da hastalığı tedavi etmek için herkesin yapması tavsiye ediliyor.

Hiç bir zararı veya yan etkisi yoktur. Tam bir doğal takviye ve koruyucu kalkandır. Grip, nezle, öksürük, mide üşütmeleri, soğuk algınlığı ve vücut direncinin düşmesine karşı mutlak surette bu kür tüketilmelidir.

Evimizde sürekli bulunan 3 malzeme ile kolaylıkla hazırlanabilmesi ve virüs salgınlarının arttığı kış günlerinde doğal antibiyotik takviyesi, koruyucu kalkan olması sebebiyle fazla rağbet gören popüler bir karışımdır. İşte bal, zencefil ve limon ile hazırlanan mucize karışımın faydaları;

Bal Zencefil Limon Karışımı Faydaları nelerdir?

  • Salgın hastalıkların fazla olduğu dönemlerde (özellikle sonbahar ve kış aylarında)bal zencefil limon kürü tüketirsek hasta olma riskimizi azaltabiliriz.
  • Öksürük tedavisinde kullanabiliriz, öksürüğü azaltır ve keser.
  • Mide bulantılarına ve üşütmelere karşı tedavi edicidir.
  • Nezle ve gribe çok iyi gelir.
  • Vücudun direncini artırır.
  • Virüsleri öldürür, vücudu virüslere karşı korur.

Malzemeler;

  • 1 Adet küçük taze zencefil
  • 1 adet limon
  • 1 adet çubuk tarçın
  • Yeterli miktarda organik bal
  • Kavanoz

Yapılışı:

Zencefilin kabuklarını soyduktan sonra ince ince dilimleyin ya da rendeleyin. Dilimlenen zencefili kavanozun en altına yerleştirilin ve üzerine jülyen şekilde dilimlenen limonları ilave edin. Daha sonra balı da ilave ederek kavanozun kapağı kapatın ve buzdolabına koyun. İsteğe göre kavanozun içine 1 adet çubuk tarçın da eklenebilirsiniz.

En az 24 saat geçtikten sonra kür hazır olacaktır. Ne kadar fazla beklerse o kadar faydalı olacaktır. Bal zencefil limon kürü buzdolabında ortalama 2 ay muhafaza edilebilir.

İsterseniz tek başına her gün tüketilebilir ya da çaya katarak tüketebilirsiniz. Zencefil limon bal kürü dolabınızda her zaman hazır olursa hem çayınızı tatlandırmak için hem de boğazınızı yumuşatmak ve grip salgınlara karşı sürekli korunmak için tek başına tüketebilirsiniz.

Afiyet, şifa olsun…