Ana SayfaDiyetHollywood diyeti ile hızlı kilo verme

Hollywood diyeti ile hızlı kilo verme

İçerikleri

4 haftada 20 kilo vermek istemez misiniz? 2019 yılı yaz sezonuna kilolarınızdan kurtularak fit bir vücutla girmek için hemen siz de sadece dört hafta sürecek bu diyet programını uygulayarak her yönden aşırı kilolarınızdan anında kurtulabileceksiniz.

1. Hafta Diyet Listesi

Bu hafta diyet listesinde sıvı tüketiminin bolca arttırılması amaçlanmakta ve böylece vücudumuzun sıvı ihtiyacının karşılanması sağlanmaktadır.  Hollywood diyeti ile meyve suyu, su ve yeşil çaylar ile vücuttaki aşırı toksinlerden kurtulmak ve ödem oluşumunu engellemek amaçlanmaktadır.

hollywood diyeti nedir Hollywood diyeti ile hızlı kilo verme
1. Hafta Diyet Listesi

2. Hafta Diyet Listesi

Bu hafta içerisinde yine sıvı tüketimine ağırlık verilmesi gerekmektedir. Zaten bol sıvı tüketmeye dayanan bir diyet listesi olduğundan dolayı sıvı diyeti 2019 olarak da adlandırılmaktadır.

3. Hafta Diyet Listesi

3. haftadan itibaren Hollywood diyeti için kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği süreçleri başlamaktadır. Bu süreç neticesinde her yönden vücudun her besinden yararlanması önemlidir.

Kahvaltıda salatalık ve domates, iki dilim yağsız peynir, bir adet haşlanmış yumurta, bir dilim çavdar ekmeği ve bir bardak yeşil çay tüketilmesi gerekmektedir.

Öğle yemeğinde bolca limon sıkılmış zeytinyağlı salata ile bol yeşillikler tüketilmesi söz konusu diyetin hollywood diyeti kilo verme amacına ulaşması açısından gerçekten de son derece önemlidir.

Akşam yemeğinde ise haşlanmış brokolinin yanında 100 gr porsiyon ızgara tavuk göğsü yer almalıdır.

4. Hafta Diyet Listesi

Dördüncü hafta da yine aynı diyet programına yer verilmelidir. Böylelikle sadece ama sadece bir ayda 12 ila 20 kilo net zayıflamanız mümkün olacaktır.

hollywood diyeti nasil yapilir 1 Hollywood diyeti ile hızlı kilo verme
4. Hafta Diyet Listesi

Hollywood Yıldızlarının Bir Numaralı Diyeti

Ayda 20 kiloya kadar zayıflamanızı sağlayacak olan bu diyet sonrasında sizlerin de gerçekten de aşırı kilolarından anında kurtulması mümkün hale gelecektir. Ortada duran tüm bu nitelikleri ele alındığı zaman gerçekten de tamamen beklentilerin ötesinde sıra dışı yaklaşıma dayanarak önde gelmeye devam ettiğini dile getirmemiz gerekir.