19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaKadınGüzellik SırlarıKadınların Kurtarıcısı 6 Güzellik Sırrı Ve Bakım Önerileri

Kadınların Kurtarıcısı 6 Güzellik Sırrı Ve Bakım Önerileri

Güzelliğine düşkün kadınların kurtarıcısı 6 güzellik sırrı ve bakım önerilerini merak ediyorsanız haberimizi mutlaka okuyun.

İçerikleri

Kleopatra’dan günümüze kadar gelen güzellik önerileri sayesinde, bir çok kadın hoş bir görünüme kavuşabiliyor. Ayna karşısında saatlerce vakit geçirip, güzel ve özenli bir görüntü kazanmak olasıdır. Zamandan tasarruf etmek adına 6 güzellik hilesi ile istediğiniz görüntüye kısa sürede kavuşabilmeniz mümkün. Belli başlı güzellik hileleri ile hem bakımlı hem de göz alıcı görünebilirsiniz.

Peki Neler Bu Güzellik Önerileri?

Kaşların Görüntüsü

Simanızı bile değiştirebilen, oldukça farklı bir görüntü katan kaşlar, özel bakım istemektedir. Hoş bir görüntü oluşturmak adına kadınlar özellikle, kaşlar için üretilen kaş jelleri ile işlem yapmaktadır. Bu çok doğal bir görüntü oluşturmadığı için ve oldukça zaman aldığı için, zaman zaman zorlayıcı olabilir. Bunun yerine evde bulunan saç spreyi ile aynı sonuca ulaşabilirsiniz. Gözünüze gelmeyecek şekilde saç spreyini, kaşınıza sıkın. Tarak yardımıyla istediğiniz şekli verin. Kaşınızdaki fazlalıkları önceden almış olmaya özen gösterin. Bu işlem sonrasında pratik uygulamalı ve mükemmel kaşlarla güne hazırsın.

Sararan Tırnaklar

Uzun süre işlem gören ve bunun sonucu sararan tırnaklar, oldukça can sıkıcı bir hal almaktadır. Bakımsız gibi göründüğü için çözüm için alternatifler aranmaktadır. Bu sorunla karşılaşan kişilere, önerilecek en etkili yöntem limon suyu. Limon suyunu tırnaklara sürüp, üzerini bir folyo aracılığı ile kapatıp, beklemek gerekiyor. Sararan tırnaklar için ise diğer etkili bir yöntem, diş macunu. Kullanmadığınız bir fırça yardımıyla fırçalanan tırnaklar, aynı dişler gibi parlamaya başlayacak. Bu işlemlerden sonra bakımlı tırnaklarla, ortamlarda boy gösterebilirsiniz.

Kozmetik Ürünlerin Son Kullanma Tarihi

Kozmetik ürünlerin son kullanma tarihi, dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Tüketim tarihi geçmiş ürünler, kullanılan bölgede ciddi hasarlara neden olmaktadır. Cilt ile temas ettiğinde tahriş ve alerji gibi bir çok olumsuz sonuçla karşılaşılmaktadır. Bu nedenle kozmetik ürün satın alırken, arka bölümünde yer alan son tüketim tarihine dikkat edip, bunu not etmeniz gerek. Bitmese bile ürünü kullanmayı bırakıp, yenisini almanız sağlık açısından gereklidir.

Cansız Tırnaklara Çözüm

Kırılan cansız tırnaklar, oldukça can sıkıcı bir hal almaktadır. Kırılan ve zarar gören tırnaklar kaderiniz değil. Bu kırılganlığın sebebi içsel faktörler olabileceği gibi, dışsal faktörlerde bu süreçte önemli bir noktada yer almaktadır. Kırılganlığı önleyici iç faktörler için, beslenmenize ve gerekli vitaminleri almaya dikkat etmeniz gerekir. Aynı zamanda dıştan uygulanacak en pratik yöntem, çay olarak karşımıza çıkıyor. Çayla ıslatılmış bir çay poşetini ya da pamuğu tırnak üzerine uygulamak, kırılmaları en aza indirecektir. Bu şekilde gönül rahatlığı ile, tırnaklarınıza istediğiniz şekilleri verebileceksiniz.

Kuruyan Maskaralar

Güzellik hileleri için büyük öneme sahip maskaralar, çok sık kurumaktadır. Bu nedenle büyük bir hevesle aldığınız maskarayı, kısa sürede değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Kuruyan maskaraların da bir çözümü var. Bu süreçte göz damlaları aktif olarak kullanılmaktadır. Herhangi bir göz damlasını, maskara kutusunun içerisine damlatarak ona yeniden hayat verebilirsiniz. Damlayla ıslatılan bu kozmetik ürünleri, bu işlemle ilk günkü haline geri dönecektir.

Saç Düzleştiricisi İşlev Kaybı

Saç düzleştiricilerinin bazıları, ilk günlerde gösterdiği işlevi zaman içinde kaybedebilir. Bu sorunun önüne geçmek için, yapılacak işlem oldukça basittir. En önemli sebep olan, temizlik sorunun çözdüğünüzde problem ortadan kalkacaktır. Bir soda içerisine bir miktar Hidrojen peroksit koyarak, düzleştiricinize eski işlevini kazandırabilirsiniz. Kullanılan saç düzleştiricisini ayda bir bu şekilde silerek, bu sorunun önüne geçebilirsiniz. Bu işlemler sonrasında mükemmel ve istediğiniz düzlükte ki saçlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz.

Her Kadının Bilmesi Gereken 20 Güzellik Hilesi