28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkTek Cevaplık Harika Bir Bulmaca: Mantık İnsanı mısınız? Duygu İnsanı mı?

Tek Cevaplık Harika Bir Bulmaca: Mantık İnsanı mısınız? Duygu İnsanı mı?

İnsanların yüzde 70’inin bu soruya vermiş olduğu cevap maalesef yanlış.. Pekiyi, sizce çocuğun annesi hangisi? Çok dikkatli bakın, bu soruya verdiğiniz cevap kişiliğinizi ortaya koyuyor.

İçerikleri

Anne bilmecesi olarak bilinen bu popüler bilmece birçok insanın cevabını bulmaya çalışırken kafalarının kaşımasına neden olmuştur. Bilmece, bir odanın karşı taraflarındaki sandalyelerde oturan ve aralarında bir çocuk oynayan iki kadının görüntüsünü içeriyor. Cevabı bulmak için tüm ipuçları görselde. Bir ipucu veya cevap verecek başka bir metin yok. Bilmecenin cevabını ve açıklamasını öğrenmek istiyorsanız okumaya devam edin.

Sonuçlar iki kategori olarak ayrılıyor. Görselden anlaşıldığı gibi, küçük çocuk yerde oynarken iki kadın karşılıklı oturuyor.

Soru Şu: Çocuğun Annesi Hangi Kadın?

Hangi kadının yerde oynayan çocuğun annesi olduğuna inanıyorsunuz? Sadece bir adet doğru cevap olsa bile, sizin seçiminiz kişiliğiniz hakkında birçok gerçeği yansıtacak.

Eğer soldaki kadını seçtiyseniz
Eğer soldaki kadını seçtiyseniz

1- Eğer soldaki kadını seçtiyseniz;

İnsanların yüzde 70’inin vermiş olduğu bu cevap maalesef yanlış. Belki sağdaki kadının gergin görüntüsünün bir anne ile bağdaşmadığını düşündünüz. Belki de soruyu görseldeki detayları fark edecek kadar dikkatli ve odaklı bir şekilde cevaplamadınız. Fakat yine de bu sizin kendi içgüdülerinizle verdiğiniz bir cevap ve doğal olarak içgüdüsel düzeyde bir anlam teşkil etmekte;

Siz yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz. Çocukluğunuzdan beri yaptığınız her şeyde en başarılı olmak istediniz. Hayal gücünüz çok geniş ve bir şeyleri kafanızda bir resim gibi hatırlamak sizin için çok kolay. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız sayesinde mizah konusunda başarılısınız ve bu yeteneğinizle takdir topluyorsunuz.

Sanat ve müzikle ilgili alanlarda sahip olduğunuz eşsiz zevkiniz, sosyal çevrenizin fikirlerinize verdiği değeri arttırıyor. Bunun yanında, karşınızdaki insanla empati kurabilme yeteneğiniz çok iyi durumda. Bu tavsiyelerinizi dikkate alan birçok insan olduğu anlamına geliyor.

Hırsınız sizi daha çok çalışmaya iterek, iyi yönde bir etki bırakıyor. Belki süper zekânızla öne çıkmıyorsunuz, fakat cesaretiniz ve çabanız sizin başarılı olmanıza yardımcı oluyor.

Eğer sağdaki kadını seçtiyseniz
Eğer sağdaki kadını seçtiyseniz

2- Eğer sağdaki kadını seçtiyseniz;

Yürüme çağına yeni giren çocuklar oyuncaklarıyla ya da etraflarıyla oynarken, içgüdüsel olarak yüzleri ebeveyne dönük bir pozisyonda olmayı tercih ederler çünkü farkında olmadan aslında onlardan onay bekliyorlardır. Eğer bunu fark edip sağdaki kadını seçtiyseniz, tebrikler. Doğru cevap sağdaki kadındı.

Düşündüğünüzden daha zeki bir insansınız.

Beyninizin sol lobu son derece gelişmiş. Bu bölge mantık ve muhakemeyle ilişkilidir. Sorulan bir soruya ilk cevap veren kişi olduğunuza sakın şaşırmayın, bu sizin için çok olağan bir durum. Akla uygun tavsiyeleriniz rasyonel tarafınızı ortaya çıkarıyor. Bunun yanında hoşsohbet bir kimse olmanız öğrendiklerinizi deneyimleyebilme ortamı sağlıyor.

Ayrıca oldukça saygılı, dürüst ve sadıksınız. Üstelik şehvetli, tutkulu bir yapınız olması, romantik olma çabalarınızı boşa çıkarmıyor. Bir ortama girdiğinizde duruşunuzla parlıyorsunuz.

Tek Cevaplık Harika Bir Bulmaca: Mantık İnsanı mısınız? Duygu İnsanı mı?