Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviUyurken yağ yaktıran mucizevi doğal içecek!

Uyurken yağ yaktıran mucizevi doğal içecek!

Uyumadan önce bu karışımı için vücudunuzdaki tüm yağlardan kurtulun.

İçerikleri

Vücudunuzu sağlıklı hale getirmek için vücudunuzun komple temizlemesi gerekmektedir. Bu nedenle, günlük hayatınıza, vücudunuzdaki toksinleri atmaya size yardımcı olacak, aynı zamanda metabolizmanızı hızlandırarak göbek yağlarını eritmenize büyük ölçüde yardımcı olacak bazı içecekleri dahil etmeniz gerekiyor. Bu yazımızda bunları başarmanız için size yardımcı olacak doğal  ve sağlıklı bir tarif vereceğiz.

Neden Kilo Alıyoruz?

İşlenmiş yiyeceklerin tüketilmesi, vücudumuzu olumsuz etkiliyor. Sağlıksız kolonun tipik semptomları fazla kilo alımı, zayıf sindirim, şişkinlik ve kabızlık, gaz ve bağırsak rahatsızlığı, yorgunluk ve bir şeyler yemenize rağmen açlık duygusudur. Bu nedenle, temiz ve sağlıklı bir kolon vücudunuzun, buna bağlı olarak toksinleri atarken gereken tüm besin maddelerini ve vitaminleri emebilmesini sağlamak için hayati öneme sahiptir.

Uyurken Yağ Yaktıran Harika İçecek

Bu içeceğin kullanımı sayesinde kolon sağlığınız artacak ve kilo verme sürecinizi destekleyecektir. Ayrıca, bu içecek metabolizmanızı hızlandırarak toksinleri yok edecek ve vücudun dışına atılacaktır. Bu karışımı tüketerek artan seviyelerde enerji, daha düz karın, daha az gaz ve daha sağlıklı bağırsak hareketleri deneyimleyeceksiniz.

Bu içecekteki ana maddelerden biri maydanoz olup, aşağıdakiler gibi pek çok fayda sağladığı için kullanabileceğiniz en faydalı otlardan biridir:

  • Kan temizler.
  • Bu, doğal bir diüretiktir ve fazla suyu vücuttan çıkarır.
  • Uçucu yağlar gibi güçlü antioksidan flavonoid içerir.
  • Mesane ve böbrek enfeksiyonlarını tedavi eder ve önler.
  • Sıvı tutma oranını düşürür.
  • Güçlü anti-inflamatuar özellikler içerir.
  • Stres ve kaygı ile mücadele eder.
  • Ürik asit ile savaşır ve kanseri ve tümör büyümesini engeller.
  • Yaprakları çiğneyerek ağız kokusu giderir.

Yağ Yaktıran İçecek Nasıl Hazırlanır?

Malzemeler:

  • 1 adet limon
  • Bir tutam maydanoz
  • 1 çorba kaşığı rendelenmiş zencefil
  • 1 çay kaşığı organik elma sirkesi
  • 1 adet tarçın çubuğu veya 1 tatlı kaşığı tarçın tozu
  • 2 su bardağı su

Yağ yaktıran içeceğin yapılışı;

Bu yağ yaktıran içeceği hazırlamak çok kolaydır. Bir blenderin içine tüm malzemeleri koyun. Daha sonra homojen bir yapı elde edene kadar karıştırın. Uykudan önce bu sağlıklı karışımı tüketirseniz etkileyici olan tüm avantajlarından faydalanabilirsiniz

Yağ yaktıran içecek nasıl çalışır?

Bu karışımı belirli bir süre tükettiğinizde, özellikle göbek, basen ve bel bölgenizdeki yağlanmanın azaldığını hissedeceksiniz. Bu karışımdaki maddeler, uyurken metabolizmanızın yağ yakmasını hızlandıracaktır.

Malzemelerin sağlık yararları:

Salatalık;

Salatalık, yağla mücadelede çok güçlüdür. Salatalık bütün diyet programlarının en önemli unsurudur. Salatalık, toksinleri vücuttan atmakta da birebirdir. İçindeki lif sayesinde sindirime yardımcı olan salatalık, yemek yeme isteğinin de azalmasına yardımcı olur. Yiyecekleri daha iyi sindirmek, kilo vermeye de yardımcı olmaktadır.

Maydanoz;

Maydanozun kalorisi çok düşüktür. İçerisinde antioksidanlar ve su tutma kabiliyetinde aşırı derecede güçlü olan vitaminler ve mineraller bulunur. Çoğu diyet listesinde maydanoz çayı veya maydanoz suyunun yer aldığını biliyoruz. Bunun nedeni aslında maydanozun yağ yakmaya, kilo vermeye değil, vücutta bulunan fazla suyun atılmasına yardımcı olmasıdır. Maydanoz, idrar söktürücü etkisiyle ödemin atılmasını hızlandır.

Zencefil;

Zencefil, metabolizmayı hızlandırır ve aynı zamanda kabızlığı önler. Zencefil, uyurken inatçı karın yağını yakmanıza yardımcı olur, yağ yakımını hızlandırır ve bu sayede kilo vermeyi kolaylaştırır. Zencefil kan şekerini düşürerek iştahı azaltmaktadır. Bu özelliği ile yemeklerden sonra tokluk süresini uzatmakta ve dolayısı ile kilo vermeye yardımcı olmaktadır.

Limon;

Limon suyu vücutta biriken toksinleri atmak için çok etkilidir. Limonda da bulunan ve “flavonoidler” olarak bilinen bitki bileşikleri, kilo alma hızını yavaşlatırken karaciğerin daha sağlıklı çalışmasına yardımcı olur. Ayrıca limon suyunun meydana getirdiği orta dereceli idrar söktürücü etkisi vücutta tutulan fazla suyun ve toksinlerin atılmasına yardımcı olarak tartıda hafiflemenizi sağlayabilir.

Uyurken yağ yaktıran mucizevi doğal içecek!