19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviVücudunuzdaki Tüm Toksinleri Ve Yağları Atacak Süper İçecek

Vücudunuzdaki Tüm Toksinleri Ve Yağları Atacak Süper İçecek

Toksinlerin zararlı etkileri vücudunuzda genellikle, yorgunluk, bitkinlik, kendini iyi hissetmeme, aşırı uyku ya da uykusuzluk, kas ve eklemlerde gerginlik, sinirlilik gibi ruhsal veya fiziksel sağlık sorunları olarak kendisini hissettirir. Toksinler çok çeşitli hastalıklara da neden olabilir. Aşağıda yer alan meyve ve sebze suları ile vücudunuzdaki toksinleri atabilirsiniz.

İçerikleri

Taze sıkılmış meyve suları, vücudunuzun ihtiyacı olan sayısız besinleri barındıran ve tatlı isteğinizi tatmin etmek için mükemmel bir yoldur. Yine de, şekerleri olduğu için çok fazla taze meyve suyu tüketmediğinizden emin olmalısınız.

Daha fazla kilo vermek için, gün boyunca 500 kalori tüketmelisiniz. Gün boyunca bir öğün aşağıdaki taze meyve ve sebze sularını tüketerek vücudunuzdaki toksinleri atacak ve yağ yakımını hızlandıracaksınız.

En iyi meyve suları:

Kızılcık ve üzüm Armut ve elma Karpuz ve elma Portakal ve greyfrut Elma, ananas ve armut

Aşağıdaki yeşil kombinasyonlar son derece lezzetli ve besleyici:

Salatalık, maydanoz, kereviz ve zencefil Kereviz, domates, dereotu ve ıspanak Ispanak, zencefil, kırmızı etli biber, domates, sarımsak Limon, dereotu, lahana, ıspanak Kereviz, sarımsak, tatlı fesleğen, lahana, domates

Bunlar, en iyi kombinasyon meyve suları şunlardır:

Yeşil elma, lahana, nane, salatalık, çilek Yaban mersini, salatalık, lahana, nane, ahududu Karpuz, ananas, mango ve turuncu biber Ananas, ıspanak, karpuz, kırmızı etli biber, portakal Portakal, zencefil, limon ve limon

Sebzelerin ve meyve sularının kombinasyonları, besin maddeleri açısından yüksek olduğu için şaşırtıcı derecede sağlığa yarar sağlarlar. Örneğin, maydanoz hafif bir diüretik gibi davranırken, salatalık vücudu etkili bir şekilde detoks yapar. Ayrıca karpuz, asitleri nötralize eden ve böbrekleri detoksifiye eden alkalin sıvı içerir. Böylece, toplam vücudu temizlemek için, maydanoz, salatalık, karpuz ve zencefil suyu hazırlayabilirsiniz.

Ayrıca, taze meyve suları tüketimi, daha az yiyecek ve kalori tüketmesine, vücudunuz için gerekli besin maddelerini sağlamanıza yardımcı olduğu için kilo vermede faydalıdır. Öte yandan, şişelenmiş meyve suları, raf ömrünü uzatmak için yapılan pastörizasyon işleminden ötürü daha az besin içerir. Ayrıca aroma ve şekeri de yüksektir.

Bu nedenle, evinizde kendi taze meyve suları hazırlamalı ve besin maddelerini muhafaza etmelisiniz.