Ana SayfaDiyetZayıflamak İsteyenlerin Yeni Formülü!

Zayıflamak İsteyenlerin Yeni Formülü!

Şifa deposu açlık otu bitkisi bağırsakları çalıştırarak etkili şekilde zayıflatıyor…

İçerikleri

Kilo sorunu tüm dünyada bir çok kişinin problemi haline gelmiştir. Zayıflamak için bir çok yol deneyip zayıflayamayan insanlar artık şifalı bitkilerin zayıflamada en mucizevi sonuçlar verdiklerini görüyorlar. Açlık otu diğer ismiyle sinameki, devegözü veya halk arasında aşrık otu olarak da bilinen bu ot zayıflamada en etkili sonuçları veren bir bitki. Afrika kökenli olan bu bitkinin en önemli özelliği bağırsakları çalıştırarak normale göre daha fazla tuvalete çıkmayı sağlamasıdır.

Bağırsak Çalıştıran Bitki Açlık Otu Nasıl Tüketilir?

Açlık otunun tüketimde 2 yöntemi bulunmaktadır.

Malzemeler

  • 10-12 yaprak açlık otu
  • 1 cezve su

Her iki yöntemde de açlık otuyla hazırlayacağınız çay yatmadan önce ve 12 saat sonra tüketilmesi gerekmektedir. İlk uygulayacağınız yöntemde 10-12 yaprak açlık otu ve bir cezve su 1-2 dakika kaynatılarak içilir. İkinci uygulamasında ise yine 1 cezve suyun içine aynı miktar açlık otu konularak 5-6 dakika bekletilir ve sonra tüketilebilir.

Açlık Otunun Faydaları Nelerdir?

Bu ot modern tıpta; antrakinon türevi taşıması sebebiyle müshil etkisi gösterdiği bilinmektedir. Özellikle sindirim sistemine etki etmesi açısından etkin bir yağ yakıcı olduğu söylenmektedir. Bu ot yalnızca sindirim sistemi üzerinde faydalı olmakla kalmayıp kişide tansiyonun dengelenmesine de yardımcı olmaktadır.

  • Sindirim sisteminin çalışmasına etki ederek kişinin tuvalete çıkmasını kolaylaştırır.
  • Tansiyonun dengelenmesine yardımcı olur.
  • Kullanan kişiye tokluk hissi vererek daha uzun sürede acıkmasına imkan tanır ve kilo vermeye yardımcı etki gösterir.
  • Kabızlık sorunu yaşayan kişilere özellikle önerilmektedir. Bağırsakların boşaltılması hususunda aynı bir lağman etkisi göstermektedir.
  • Toksinlerden kurtulmaya yardımcı olur.
  • Vücutta yağ oluşumunu engelleyici etki göstermektedir.
  • Gaz sancılarına karşı birebirdir ayrıca bağırsak parazitlerini engelleyici etkisi bulunmaktadır.
  • Böbrek kum ve taşlarının ağrısız ve daha kısa sürede dökülmesine yardımcıdır.

Açlık Otunun Zararı Var Mı?

Açlık otunun bazı hastalarda ishale yol açtığı görülmüştür. Bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Ancak metabolizmayı ve bağırsakları çok hızlı çalıştırması nedeniyle fazla tüketilmemesi gerekir. İshal olmak istemeyen kişilerin bu otu çok fazla tüketmemesi tavsiye edilmektedir.

Hazırlayacağınız bu çay sayesinde hiç bir kimyasal maddeye maruz kalmadan tamamen doğal yöntemlerle kilo verebilirsiniz. Kilo vermenin yanında bir çok yararı olduğu da aşikar.

Nereden Bulabilirim?

Açlık otunu aktarlardan kolaylıkla bulabilirsiniz. Halk arasında devegözü ve aşrık otu olarak da bilindiğini unutmayalım.